Мениджърът донесе медицинските му документи и личната му карта и

...
Мениджърът донесе медицинските му документи и личната му карта и
Коментари Харесай

Изплува нова версия за трагедията с наш боксьор

" Мениджърът донесе медицинските му документи и персоналната му карта и ние го лицензирахме. След като го лицензирахме, не съм виждал момчето ". Това сподели в утринния блок на Нова телевизия членът на Управителния съвет на Българския професионален боксов съюз Венцислав Николов във връзка гибелта на българския боксьор Борис Станчов в Албания, където се е състезавал с името на братовчед си Исус Величков.

Николов посочи, че Станчов има две срещи в България и четири в чужбина.

" Българският професионален боксов съюз не се занимава с това нещо – той работи по документи и момчето по документи е изпратено да играе там. Отговорност за това носят лекарите, които са подписали подправени документи ", съобщи Венцислав Николов.

" Името Борис Станчов го чух след гибелта му. Никога до тогава не го бях чувал, акцентира той.

Започваме цялостна проверка на всички лицензирани състезатели, акцентира Николов, като изясни, че е допустимо да има доста други случаи на боксьори, които се състезават с непозната идентичност.

Никога не съм чувал Станчов да взема виагра. Една от хипотезите за гибелта му са, че е имал някакъв здравословен проблем. На прегледа, който би трябвало да е минал Борис Станчов, е минал Исус Величков. Друга версия за подмяната на документите е, че Станчов е имал престъпно минало, поради което не биха му разрешили да напуща страната ", сподели още Венцислав Николов

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР