Меморандум за сътрудничество между Областна администрация и Регионалния център за

...
Меморандум за сътрудничество между Областна администрация и Регионалния център за
Коментари Харесай

Меморандум за сътрудничество сключиха инж. Ангелов и РЦДО

Меморандум за съдействие сред Областна администрация и Регионалния център за отдалечено обучение-Хасково към УНСС, бе подписан през днешния ден в столицата. Официалният документ бе подписан от регионалния шеф инж. Минко Ангелов и ректорът на УНСС проф. доктор Димитър Димитров.

Основните форми на съдействие, включени в меморандума, целят обезпечаване, подготовка и реализация на стажантски стратегии за студентите, разработка на взаимни планове, образуване и осъществяване на разнообразни форми на практическо образование, реализация на изследвания и разбори от взаимен интерес и други Всичко това е в полза на осъвременяването на висшето икономическо обучение в качеството му на ускорител на публичното развиване.

Сред целите, вписани в меморандума, са модерна подготовка на високообразовани и квалифицирани фрагменти, образуване на прагматично насочени бъдещи управленци и бизнесмени, съвременно образование и следваща професионална реализация.

Ректорът на УНСС честити именния ден на инж. Минко Ангелов, като му подари икона на Св. Мина и му пожела здраве и триумфи.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР