Меме монетите съставляват значителна част от общата пазарна капитализация на

...
Меме монетите съставляват значителна част от общата пазарна капитализация на
Коментари Харесай

BONK срещу Dogwifhat – коя е по-добрата инвестиция?

Меме монетите съставляват забележителна част от общата пазарна капитализация на криптовалутите и се трансфораха в съществена част от портфейлите на доста вложители.

Поради своята досегаемост и обилие меме монетите постоянно са желани от начинаещите като входна точка в крипто пространството. При съществуването на стотици благоприятни условия е извънредно значимо да се направи осведомен избор. Днешното съпоставяне се концентрира върху dogwifhat против BONK, като има за цел да дефинира коя може да е по-добрата капиталова алтернатива.

Dogwifhat

Dogwifhat притегли вниманието поради впечатляващото си показване през последните месеци. Пусната през ноември 2023 година, тази относително нова меме монета означи замайващ 1,800% скок в цената си от този момент. Нейният роден токен, WIF, понастоящем се търгува на цена от $3.07, като отбелязва лек спад по отношение на вчерашните стойности. Този спад обаче е нищожен, като се има поради поредно възходящата ѝ траектория през последните няколко дни.

За разлика от други меме монети, dogwifhat може да се похвали с релативно малко общо предложение от 998,920,173 токена, всички от които сега са в обращение. Този недостиг способства за по-високата ѝ пазарна цена. Понастоящем токенът има пазарна капитализация от $3.06 милиарда, което го слага на 44-то място в класацията на CoinmarketCap. Освен това размерът на търговията с него възлиза на $578 милиона, което затвърждава статута му на мощно представящ се на пазара на меме монети.

BONK

Преминавайки към BONK, все още на писане на публикацията, монетата се търгува на цена от $0.00002741, като означи нищожен спад по отношение на вчерашните равнища. През последните месеци BONK означи забележителен растеж, като доближи най-високия скок в историята на цената си. С пазарна капитализация от $1.79 милиарда и размер на търговията от $253 милиона за последните 24 часа, BONK има доста по-голямо общо предложение от 65.2 милиарда токена, като сега в обращение са единствено 70% съгласно CoinMarketCap.

Въпреки впечатляващото си показване, цената на BONK се сблъска с проблеми, свързани с волатилността, което докара до съмнения. Макар че преди този момент доближи исторически най-много (ATH) от $0.00004704, след това тя претърпя нескончаем интервал на спад.

Сравнение на двете монети

При сравнението сред dogwifhat и BONK и двете монети демонстрираха удивително показване през този месец, яхнали бичия тренд. От значително значение е обаче да се признае присъщата волатилност, обвързвана с меме монетите, при които трендовете могат бързо да се разсеят, което води до понижаване на цената.

Понастоящем dogwifhat наподобява демонстрира по-силно показване спрямо BONK в продължаващото съревнование dogwifhat против BONK. Относителната оригиналност на WIF спрямо BONK способства за нейната възходяща траектория.

Важно е да се означи, че данните и резултатите могат да се трансформират с течение на времето, което постанова вложителите да правят личен механически разбор и изследвания, с цел да вземат осведомени решения.

В умозаключение, dogwifhat и BONK привлякоха интереса на феновете на меме монети с последните си пикове. Въпреки това прогнозирането на бъдещето на този тип монетите остава предизвикателство на фона на непрекъснато изменящия се пейзаж. С това съперничеството сред dogwifhat и BONK завършва, като и двете монети съставляват жизнеспособни капиталови благоприятни условия.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР