Мелания Тръмп приличаше на жена в траур, когато напусна Белия

...
Мелания Тръмп приличаше на жена в траур, когато напусна Белия
Коментари Харесай

Мелания Тръмп напусна в черно Белия дом - slava.bg

Мелания Тръмп приличаше на жена в печал, когато напусна Белия дом за финален път като първа дама на Съединени американски щати, писа електронното издание на "Daily Mail ".Тя бе облечена в черен костюм, носеше тъмни слънчеви очила, черни обувки на "Christian Louboutin " и черна чанта Бъркин на "Hermès ".

Хванала ръката на брачна половинка си, 51-годишната някогашна манекенка напусна Белия дом в края на мандата на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп. С усмивка на разположение, Мелания помаха на публицистите, преди да прекоси с мъжа си моравата на формалната резиденция, предопределена за президента на Щатите. Двамата се качиха на президентския хеликоптер на път за военновъздушната база "Андрюс ", откъдето отпътуваха за имението си във Флорида.Доналд Тръмп похвали пред последователи брачната половинка си, когато двамата дойдоха във военновъздушната база, предава Българска телеграфна агенция.

"Нашата първа дама е доста изящна и красива жена и по този начин известна измежду хората, по този начин известна ", сподели той, преди да предложения половинката си да се обърне към събралите се фенове.

"За мен беше най-висока чест да бъда ваша първа дама. Благодаря за обичта и поддръжката. Ще бъдете в мислите и молитвите ми. Бог да ви благослови, Бог да благослови фамилиите ви и Бог да благослови тази красива страна ", сподели Мелания Тръмп.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР