Международните санкции срещу Русия трябва да бъдат вдигнати, само когато

...
Международните санкции срещу Русия трябва да бъдат вдигнати, само когато
Коментари Харесай

Лондон: Санкции за Русия, докато не напусне Украйна

Международните наказания против Русия би трябвало да бъдат вдигнати, единствено когато всички съветски войски изоставен Украйна, съобщи английският външен министър Лиз Тръс.

На среща на външните министри на страните от Г-7 Лиз Тръс съобщи, че съдружниците би трябвало да работят " по-енергично и по-бързо " с поддръжката си за украинската опозиция.

Британският външен министър посочи, че Владимир Путин би трябвало да претърпи проваляне, с цел да се избегне друга експанзия. Някои анализатори на Острова предизвестиха, че такава последна позиция може да направи по-трудно намирането на политическо решение. На срещата в Германия Тръс прикани също нейните сътрудници да не престават да постановат нови наказания, до момента в който в Украйна има съветски войски. " Путин се унижава самичък на международната сцена ", сподели Лиз Тръс.

На друга среща през днешния ден на Г-7 в Германия се чака да участват външните министри на Украйна и Молдова. А в събота Лиз Тръс пътува за Берлин за среща на външните министри от НАТО, където се чака да призове за " засилена и осъвременена версия " на Алианса.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР