Международната федерация по гребане засипа с похвали председателя на организационния

...
Международната федерация по гребане засипа с похвали председателя на организационния
Коментари Харесай

Международната федерация по гребане за Световното: Фантасти...

Международната федерация по гребане засипа с похвали ръководителя на организационния комитет на Световното състезание за юноши и девойки в Пловдив Иван Попов и екипа му. Суперлативи не икономисаха и представителите на тимовете, които се състезаваха в България. Това беше 8-о огромно състезание у нас за последните 10 години.

„ Станахме очевидци на фантастично събитие с фантастична организация. Пловдивският учредителен комитет към този момент има 10-годишен опит и невероятна стиковка сред обособените звена, което прави работата да върви доста безпрепятствено. Това е първото съревнование от две години насам, на което имахме аудитория, въпреки и на 50%, което е фантастично. Това костваше доста старания, само че имахме наличието на всички тези страни от целия свят, което направи шампионата извънредно пъстър. Организаторите се оправиха чудесно с предизвикването да менажират наличието на толкоз доста състезатели в тази сложна конюнктура “, съобщи ковчежникът на Международната федерация Геритян Егенкамп.

Той разяснява и нуждата в Пловдив да бъде построен втори гребен канал, който като се изключи че ще направи оборудването още по-функционално за гребни спортове, ще бъде и прелестна зона за отдих и развлечение.

„ Пловдив има приказен канал, който предлага равни условия във всички коридори. Разполага със страховит учредителен комитет, който работи дружно от доста години. И ние желаеме да организираме още доста събития тук. За което втори канал за загрявка и прибиране на лодките ще бъде извънредно потребен. Защото, когато има толкоз доста състезатели и то освен, когато приказваме за мъжете и дамите, само че и за надпревари като това, вторият канал ще направи шампионатите още по-добри. А това ще помогне на Пловдив да провежда още повече надпревари “, приключи Егенкамп.

Ковчежникът на Международната федерация връчи при закриването на Световното състезание почетни медали за добре свършената работа на рейсдиректора на надпреварата Никола Господарски и на един от основните уредници Катя Кожухарова.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР