Международната федерация по футбол (ФИФА) отстрани президента на испанската централа

...
Международната федерация по футбол (ФИФА) отстрани президента на испанската централа
Коментари Харесай

ФИФА отстрани шефа на испанския футбол за три месеца

Международната федерация по футбол (ФИФА) в профил президента на испанската централа Луис Рубиалес от всевъзможни футболни действия за три месеца, до момента в който тече следствието за случая, при който той целуна националката Джени Ермосо по устните след финала на Световното състезание по футбол за дами.

ФИФА разгласи, че Рубиалес е отхвърлен в „ очакване на резултатите от дисциплинарното произвеждане “. То беше намерено в четвъртък.

Луис Рубиалес отхвърли да подаде оставка като президент на федерацията на изключително съвещание през вчерашния ден. Той е подложен на напън от държавното управление, националките на Испания по футбол, клубове и публични лица.

От интернационалната централа не показват период, в който Дисциплинарната комисия да се произнесе. Тя може да постанова наказания, вариращи от предизвестия и санкции до премахване от спорта. Ходът на ФИФА идва откакто от испанската федерация заплашиха с правни дейности Ермосо. Причината – тя отхвърля версията на Рубиалес за целувката.

Хорхе Паласио, оглавяващ Дисциплинарната комисия на ФИФА също се намеси, предупреждавайки Рубиалес „ да се въздържа, персонално или посредством трети страни, от контакт или опит за контакт с професионалната футболистка от испанския народен тим -жа Дженифър Ермосо или нейното близко обграждане “. Това се споделя в изказването от международната централа.

ФИФА към този момент два пъти се намеси в тази ситуация. Европейската централа, чийто вицепрезидент е Луис Рубиалес, към момента мълчи.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР