Международната боксова федерация потвърди, че въпреки контузията и пропуснатия шанс

...
Международната боксова федерация потвърди, че въпреки контузията и пропуснатия шанс
Коментари Харесай

IBF: Кубрат Пулев още е претендент за титлата

Международната боксова федерация удостовери, че макар травмата и пропуснатия късмет да се изправи против първенеца Антъни Джошуа на 28 октомври 2017 година в Кардиф, Кубрат Пулев още е формален кандидат за международната купа в тежка категория, оповестява " Спортал ". 

Кобрата към момента няма плануван идващ противник, само че в края на януари месец разгласи, че се чака да има подобен и да излезе още веднъж на кръга към март-април. От IBF не виждат причина да го смъкват в ранглистата си, без значение че пък Джошуа има проекти, разнообразни от наложителните отбрани на поясите си. 

Британецът ще срещне Джоузеф Паркър на 31 март в опит да сплоти купите на IBF, WBA и WBO, последната от които точно е все още на кръста на новозеландеца. Планът на Джошуа и промоутърът му Еди Хърн е в края на годината да проведат дуел против Дионтей Уайлдър, което значи, че Кубрат Пулев може да отиде на назад във времето през 2018-а.

Задължителната отбрана на пояса на IBF е планувана за 28 октомври 2018-а, само че федерацията може да направи още веднъж компромис с британеца и да му позволи да направи различен дуел, при изискване, че идващият мач бъде против формалния кандидат - в тази ситуация, Пулев. Точно подобен бе казусът с възможния реванш сред Джошуа и Владимир Кличко, преди в последна сметка украинецът да приключи кариерата си.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР