Между 6 и 7 евродепутати от БСП, и спечелване на

...
Между 6 и 7 евродепутати от БСП, и спечелване на
Коментари Харесай

Атанас Зафиров: БСП ще спечели евроизборите с 6 или 7 евродепутати

Между 6 и 7 евродепутати от Българска социалистическа партия, и продобиване на евроизборите. Такава прогноза за идните напролет евроизбори направи в " Офанзива с Любо Огнянов " Атанас Зафиров, член на ИБ на Българска социалистическа партия.  " С едно значимо конкретизиране - почтени, транспарантни избори ", добави той, като изслуша оценките и прогнозите на Нидал Алгафари.
 
``
реклама

 
Той увери, че борбата на Българска социалистическа партия е да обезпечи почтен избирателен развой. " Ние желаеме да се съблюдава закона, и тъй като там в действителност има зацикляне в ЦИК, ние желаеме да се съблюдава закона. Той споделя, Изборният кодекс, споделя, че не по-рано от 3 месеца и не по-късно от един месец след приключване на 5-годишния мандат на ЦИК, би трябвало да има нов състав - т.е. до 2 седмици би трябвало да има нов състав ", уточни Атанас Зафиров.
 
" Искаме да се съблюдават законите, тъй като на следващия ден някой различен орган - Народно събрание, ще реши, че е задоволително квалифициран и няма потребност да бъде сменян ", добави той.
 
По думите му въвеждането на машинно гласоподаване " в действителност би ни разрешило едни от най-големите изборни пороци - следен избор, операция на документи, две неща, които сме разпознали като проблеми ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР