Meizu, въпреки че обяви излизането си от пазара на смартфоните,

...
Meizu, въпреки че обяви излизането си от пазара на смартфоните,
Коментари Харесай

Появиха се снимки на Meizu 21 Note с камера, подобна на iPhone

Meizu, макар че разгласи излизането си от пазара на смарт телефоните, наподобява продължава да създава телефони. След стартирането на пазара на Meizu 21 Pro през февруари, слуховете допускат, че различен телефон — Meizu 21 Note, може да се появи скоро.

Сега в Weibo, китайският еквивалент на Twitter, се появиха действителни изображения на смарт телефона. Телефонът има сходна на iPhone настройка на тройната камера на гърба и градиентен непрозрачен заден панел с вълнообразни шарки. Предлага се в черно и лилаво.

Автентичността на тези изображения обаче остава неразбираема, тъй че е най-добре да одобряваме този теч със зрънце песимизъм.

По отношение на спецификациите, Meizu 21 Note се чака да разполага с 6,8-инчов LTPO OLED-дисплей с 1,5K резолюция, плавна периодичност на освежаване от 120Hz и комфортно за окото PWM ръководство на яркостта от 2160Hz.

Говори се, че под капака има мощен процесор Snapdragon 8 Gen 2, който поддържа 66 W бързо зареждане.

Информацията за камерата допуска 16-мегапикселов датчик начело и задна камера, състояща се от 50-мегапикселов главен датчик Samsung GN5 с OIS (оптична стабилизация на изображението) за усъвършенствани фотоси при слаба светлина и 8-мегапикселов ултраширокоъгълен обектив.

Освен това устройството има железна рамка, сложена сред стъкления челен и заден панел. Предвидена е и степен на отбрана IP53, която го защищава от навлизане навътре в прахуляк и водни пръски.

Въз основа на тези клюки, Meizu 21 Note може да бъде позициониран като под-флагмански смарт телефон, който ще се конкурира с устройства като OnePlus Ace 3 и Redmi K70.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР