МЕГЗ изкара уикенда на родното Черноморие. Дизайнерката отседна в луксозен

...
МЕГЗ изкара уикенда на родното Черноморие. Дизайнерката отседна в луксозен
Коментари Харесай

МЕГЗ на море в България

МЕГЗ изкара уикенда на родното Черноморие. Дизайнерката отседна в първокласен хотел със своя другарка и не спря да се забавлява по нощните заведения в Слънчев бряг този петък и събота.

Това загатна и самата тя като качи фотография, на която очевидно е облечена за излизане и сложи статус “Започваме да пием по 5 следващи ”. Каканашева още е била засечена да пие шампанско и шотове в шумна компания на най-тузарския плаж сега, където това лято е съвременно родният елит да наема сепаре за 2000 лева

През уикенда амбициозното миньонче показа сторита и фотоси от местоположението. Въпреки, че още веднъж събра всички погледи с провокативните си снимки по бански - МЕГЗ изрично опроверга клюките, че се е завърнала при остарялата си обич или, че е намерила нов мъж за сърцето си.

Статутът ѝ “сама и щастлива ” се затвърди още повече тази заран, когато качи психически разсъждения върху голямата си смяна и това по какъв начин се усеща сега. Тя загатна, че времето, през което е необвързана, й е помогнало да открие хубост и благополучие в себе си. Предаваме думите ѝ без редакторска интервенция. 

 „ Необвързаността ме научи, че е невероятно да намериш цялост в някой различен, в случай че първо не си изкарал задоволително време във вътрешността в себе си и не си я построил там ♥ “
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР