МЕГЗ и Мария успяха да изумят феновете си като публикуваха

...
МЕГЗ и Мария успяха да изумят феновете си като публикуваха
Коментари Харесай

МЕГЗ и Мария отново близки след 4 години пауза, ще работят заедно - slava.bg

МЕГЗ и Мария съумяха да изумят почитателите си като разгласиха общи клипчета и фотоси в обществените мрежи.

Двете звезди бяха доста близки приятелки преди присъединяване си във ВИП Брадър. Преди 4 години, обаче, те се изпокараха грубо във формата като сътвориха един от най-запомнящите се всемирски кавги у нас. По-късно те се извиниха една на друга, само че се дистанцираха една от друга и стопираха да се появяват дружно.

Сега, обаче, наподобява двете са заровили томахавките от предишното и още веднъж са преоткрили другарството си. Те се демонстрираха дружно в ресторант в компанията на други доста известни дами - рапърката Диона и актрисата Мила Робърт.

Не е ясно какво е събрало тези четири, толкоз разнообразни звезди, само че те наподобяват усмихнати и се забавляват в общата си компания.

Мария загатна преди няколко дни в гостуването си в “Преди обед”, че приготвя нов план с други три известни дами. Каканашева също загатна за общ план като написа “обратно на работа” под една от фотосите. Тепърва предстой да забележим какво са замислили, а почитателите им към този момент ги обсипаха с въпроси и тръпнат в нетърпеливо очакване.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР