Мегазвездата Ивана потресе феновете си с начина, по който изглежда.

...
Мегазвездата Ивана потресе феновете си с начина, по който изглежда.
Коментари Харесай

Ивана се оправда за нелепия си външен вид при реклама на известен ресторант

Мегазвездата Ивана потресе почитателите си с метода, по който наподобява. По всичко проличава, че певицата не може да преживее леко остаряването и се е подложила на разкрасителни процедури, които са трансформирали лицето й в непознато и мъчно бихме я разпознали, в случай че не приказва или не написа името й. Или пък употребява разнообразни резултати на телефона си, с които се е обезобразила по подобен метод?! 

Изпълнителката на " Нещо нетипично " е изпънала бръчките на лицето си и очевидно е с нови бели фасети, които припомнят ченето на Благой Георгиев. Това гласят мненията, откакто Ивана качи свое любителско видео в страницата си във фейсбук.

Променената Ивана виждаме на любителско видео, което снима в последните часове на 2022г, в което подкани почитателите си да честват с нея в прочут ресторант в Пловдив. Но визията е тази, която изненада всички и заваляха хиляди отрицателни мнения, пиват от Шоу блиц. 

Негативните мнения стигнаха до певицата, която реши да изясни на какво се дължи тази смяна и да се опита да замаже ситуацията. 

" Много скърбя, че съм ви разочаровала толкоз доста с визията си.  Просто експериментирахме с един нов филтър, който по този начин ми избели зъбите и затъмни лицето ми , че повярвайте, аз като се видях, също не се харесах изключително, само че рекламата за НГ трябваше да се пусне.

И въпреки всичко, в случай че толкоз ви е любопитно по какъв начин тъкмо наподобявам, най-добре гледайте видеата, които качваме от разнообразни събития. Там няма филтри и Фотошоп, там е същинското! Може и гримът ми да е разцапан, може и косата ми да не е съвършена, тъй като когато пея онлайн и се разпределям от душата си, изобщо не ме интересува по какъв начин наподобявам. Искам да ви е хубаво! Искам да ви развличам, желая да ви разчувствам и несъмнено, да доставя наслаждение на себе си само и единствено с музиката си! Желая на всички здрава и сполучлива 2023 година ", написа Ивана, оправдавайки се за нелепия си външен тип.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР