Мегън Маркъл споделя в свое видео, че през 2019 година

...
Мегън Маркъл споделя в свое видео, че през 2019 година
Коментари Харесай

Синът на Хари и Меган се отървал на косъм от смъртта

Мегън Маркъл споделя в свое видео, че през 2019 година синът им Арчи се разминал на косъм от голяма покруса. Тогава той е бил на едвам 4 месеца и останал във Англия с прислугата им, до момента в който на родителите му се наложило да летят за Африка на публично посещаване.

 Хари и Меган

Докато звездната двойка се наслаждавала на концерт в Зимбабве, в стаята, която била приготвена за спане на дребният Арчи, се запалил радиатор.
Случайно минаващ по коридора чиновник усетил миризма на пушек и контакт, реагирал незабавно и бедствието било предотвратено в точния момент. Пожарът бил сподавен, а нещастието - избегната. Маркъл и брачният партньор му били известени за евентуалната заплаха, като новината ги шокирала. Въпреки това, откакто се убедили, че бебето е в сигурност, те траяли своето посещаване и участвали на формалните събития. Двамата философски не посочили какво изпитват въз основа на случилото се и запазили самообладание в тази сложна обстановка. Те съумели да се държат по този начин, като че ли нищо не се е случило, колкото и да им е коствало това. 

 Хари и Меган

Да напомним, че известната двойка има 2 деца. Големият им наследник е Арчи Харисън Маунтбатън-Уиндзор, той е роден през 2019 година През 2021 година, откакто се отхвърлиха от пълномощията на членове на английското кралско семейство и се реалокираха в Съединени американски щати, им се роди и щерка им Лилибет.

 Хари и Меган

Хари и Меган имат още един противен миг през техният звезден живот. През май тази година незнайни лица са се пробваха на 2 пъти да обхванат в имението им, където живеят. Двете позвънявания са маркирани от полицейските управляващи като злоупотреби, имуществени закононарушения и произшествия при " подозрителни условия ". Не се оповестява за арести, свързани с тези действия.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР