Меган Маркъл работи върху собствените си мемоари, подобни на противоречивата

...
Меган Маркъл работи върху собствените си мемоари, подобни на противоречивата
Коментари Харесай

Меган Маркъл пише собствени мемоари

Меган Маркъл работи върху личните си записки, сходни на спорната биография " Spare " („ Резерва “), написана от нейния брачен партньор принц Хари. Това съобщи кралският биограф Том Бауър, създател на книгата „ Отмъщението: Меган и Хари и войната сред Уиндзорите “, базирайки се на свои източници.


„ Според моята информация тя написа записките си и това ще донесе големи облаги “, сподели той пред GBNews. Какво тъкмо ще опише херцогинята на Съсекс към момента не е известно, само че публицистите допускат, че може да е за живота на Меган в кралското семейство.

Скандалните записки на принц Хари провокираха огромен публичен отзив: той беше подложен на критика онлайн, че е прекомерно прям и обществено приказва за фамилни проблеми. Книгата също стана причина за свада сред Хари и неговите родственици: татко му, крал Чарлз II, и брат му, принц Уилям. Това не е първият опит на двойката да печели пари сама. Те си сътрудничиха със Spotify, за който Меган Маркъл записа един сезон на подкаста Archetypes, само че договорът беше преустановен тази година. Двойката също по този начин работи със студиото Netflix, което продуцира документалните филми „ Хари и Меган “ и „ Сърцето на непобедимите “, а в бъдеще има намерение да снима бестселъра Meet Me by the Lake, чийто сюжет отразява историята на Меган и Хари.

В мрежата се появи и вест, че Меган има намерение да се върне в обществените мрежи и да печели пари от реклама, както и да пусне още веднъж уелнес марката си. Сега принц Хари и Меган Маркъл са в Дюселдорф на „ Игрите на непобедените, проведени от Хари. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР