Меган Маркъл претърпя истинска стилова трансформация, откакто е жената до

...
Меган Маркъл претърпя истинска стилова трансформация, откакто е жената до
Коментари Харесай

Как Меган наруши кралските правила на кръщенето на Арчи

Меган Маркъл претърпя същинска стилова промяна, откогато е дамата до принц Хари. Изискана и обрана, в множеството случаи тя се вписва идеално в дрескода на кралските събития. С някои изключения, несъмнено. Но не всеки път всичко, което виждаме, е такова, каквото би трябвало да бъде.

За кръщенето на сина си Арчи на 6 юли херцогинята на Съсекс избра красива, бяла рокля на Dior , в композиция с шапка в същия цвят и диамантени обеци на Cartier на стойност 15 хиляди $, с които бе и на сватбата с принц Хари предходната година.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от PLANET DISCOVERY (@planetdiscovery) на Юли 8, 2019 в 5:42 PDT

Но не цената на бижутата е това, което направи най-голямо усещане, а марка на тоалета за кръщенето.

В английския кралски двор има едно неписано фешън предписание - за значими събития се избират облекла на британски дизайнери - било то световноизвестни (като обичания на Кейт Alexander McQueen) или дребни фешън къщи, които мигновено стават шлагер, откакто някоя херцогиня избере тяхна рокля.
 Принц Уилям, Кейт Мидълтън, Меган Маркъл и скритите послания на кръщенето на Арчи
Уилям и Кейт не желаеха да са на кръщенето на Арчи

Ето какво ги издаде

Маркъл обаче реши да не следва стъпките на Мидълтън и избра френската класика в лицето на Dior. Разбира се, това не е огромен грях за херцогинята, само че е следващото доказателство, че тя написа свои правила, които се разграничават най-много от тези на Кейт .
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР