Меган Маркъл има 100-процентовата подкрепа на майка си Дория Рагланд

...
Меган Маркъл има 100-процентовата подкрепа на майка си Дория Рагланд
Коментари Харесай

Дейли мейл: Приятел на Меган твърди, че имала план за напускане на Острова

Меган Маркъл има 100-процентовата поддръжка на майка си Дория Рагланд в решението си дружно с принц Хари да изоставен английското кралско семейство, написа в. " Дейли Мейл ", представен от Блиц.

Междувременно другар на херцогинята на Съсекс разкри пред в. " Дейли Мейл ", че някогашната актриса в никакъв случай повече няма да се върне да живее във Англия. 

``
реклама

Миналата сряда принц Хари и Меган оповестиха, че се отхвърлят от купите си и ролята си в кралското семейство, с цел да стартират нов, самостоятелен живот, като балансират времето си сред Англия и Канада, и да работят по посока на своята " финансова самостоятелност ". 

Меган при тази си стъпка има цялостната поддръжка на живеещата в Лос Анджелис своя 63-годишна майка, която " в действителност се тревожи за Меган... и е облекчена, че щерка ѝ слага своето психическо здраве и богатство преди всичко ", твърди източник. 

38-годишната Меган сама е признала за компликациите, с които се сблъсква след раждането на Арчи, а приятелят ѝ разкрива, че Меган " се усеща извънредно във Англия " и " не е могла да спи обикновено, откакто е почнала получава паник офанзиви по отношение на бъдещето си "  

Сега херцогинята на Съсекс в Канада, а приятелят ѝ разкрива: " Това е бил нейният проект още през цялото време, вероятно да напусне Англия и да построи своя лична империя с Хари ". 

Източникът прибавя: " Дория има вяра в това, човек да е правилен на себе си и, естествено, тя ще продължи да окуражава Меган да поема и отсега нататък по неутъпканите пътища ".

Рагланд бе забелязвана в четвъртък следобяд да разхожда двете си кучета и да приказва по телефона. В друга част от деня някогашната обществена служителка и инструктор по йога се качи в джипа си и отпраши нанякъде.   

Това се случи в деня, в който Меган се върна в Канада, където бе оставила осеммесечния Арчи с бавачката му, оставайки Хари да се оправя с отцепването от фамилията му. 

Очаква се Хари и Меган да се съберат до края на седмицата. 

Съобщава се, че Меган е била видяна на Кея Сидни в Британска Колумбия в петък, след което се е отправила към Международното летище Виктория, от което потвърдиха за " ВИП идващ ", написа в. " Ванкувър сън ".

Приятелят на Меган разкри, че тя няма никакво желание да се връща да живее за непрекъснато във Англия. " Тя даже не желае да отгледа Арчи там, а също не желае и да се лашка по всички страни. Тя ще върви там на дълги визити, само че нищо повече ", прибавя източникът. 

" Те желаят да живеят за непрекъснато в Канада. Тя е споделила, че желае къща в Уислър покрай Ванкувър и жилище в Торонто ", споделя още приятелят. 

" Това което Меган желае, Меган го получава. Това е бил проектът още през цялото време, вероятно да изоставен Англия и да изградят своя лична империя с Хари. Меган желае да прави милиони, а това в никакъв случай нямаше да се случи, в случай че тя не бе подхванала фрапантни промени с Хари. Тя желае да е горе, паралелно с Джеф Безос (създателят на Амазон) и Уорън Бъфет ".

" Някои от нейните другари считат, че в последна сметка тя ще се разведе с Хари и ще се омъжи за милиардер. Винаги е казвала, че желае да се омъжи за милиардер, преди да се запознае с Хари ". 

" Сега това няма да ѝ се наложи, тъй като дружно ще те изградят империя за милиарди долари. Това тя е желала през цялото време ". 

Що се отнася до останалите членове на английското кралско семейство, Меган счита, че тя и Хари ще могат да натрупат свое лично благосъстояние, а това бие всевъзможни засегнати усеща.  

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел| Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР