Меган Маркъл и принц Хари официално се отказаха от жилището

...
Меган Маркъл и принц Хари официално се отказаха от жилището
Коментари Харесай

Крал Чарлз изпъди Хари и Меган от Фрогмор

Меган Маркъл и принц Хари публично се отхвърлиха от жилището си в Обединеното кралство.

Според " ITV News " херцогът и херцогинята на Съсекс най-сетне са опаковали багажа си и са се изнесли от имението " Фрогмор ". Всъщност чиновник на двореца съобщи пред " Page Six ", че двойката " преди малко е напуснала " парцела.

Въпреки че се реалокираха в Калифорния преди три години, вилата, която се намира в имението Уиндзор бе формалната им резиденция във Англия. Хари даже бе отседнал в къщата през април, до момента в който бе в града за правосъдното си дело против " Daily Mail ", само че годишният отчет демонстрира, че сега " Фрогмор " е свободен.



74-годишният монарх Чарлз е почнал процеса на изселването им единствено ден след появяването на шокиращите записки на принц Хари, озаглавени " Spare ".

В книгата си той насочи няколко бомбастични обвинявания против към този момент разграниченото си семейство, в това число, че Кралят непрекъснато се майтапи с него, че не е " същинският " му татко.

Колкото до необитаваното за момента имение - от дворецът към момента не са издали публична информация на кого ще го поверят, само че от ден на ден се приказва, че за нов притежател спрягат принц Андрю, който получи и огромно завещание след починалата си майка - кралица Елизабет II.

" Засега Андрю има преимущество пред брат си и ще забележим какъв брой дълго ще продължи това ", споделя кралски източник пред изданието.

Ако скандалният принц се реалокира в остарялото имение на Меган и Хари, то настоящето му отива за принц Уилям, Кейт Мидълтън и трите им деца, които на този стадий нямат интерес да се местят. Източник, непосредствен до тях, съобщи пред " Page Six ", че двойката е " извънредно щастлива " в " Аделайд " с принцовете Джордж и Луи и принцеса Шарлот, предава dir.bg.

 

 
 

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР