Мегалуксозният самолет за 45 млн. долара, който милиардерът Васил Божков

...
Мегалуксозният самолет за 45 млн. долара, който милиардерът Васил Божков
Коментари Харесай

ЧСИ продава мега луксозния частен самолет на Божков, който има СПА, спалня и бизнес зала

Мегалуксозният аероплан за 45 млн. $, който милиардерът Васил Божков сподели за първи път през 2020 година, се продава сега на повече от тройно по-ниска цена - за " скромните ” 28 739 600 лева без Данък добавена стойност. Обявата за продажбата е качена в регистъра на Камарата на частните правосъдни реализатори през днешния ден.

Подробности по спецификацията сочат, че прелестната железна птица " BOMBARDIER GLOBAL 5000 GFVD ” е записана у нас на 11 юни 2020 година и бъдещият ѝ нов притежател може да се радва на редица екстри. Самолетът е планиран особено за Божков, с цел да може вътре да организира бизнес срещи. Но това не е единствено офис на крила, тъй като има и първокласна спалня, а салонът е пригоден и за развлечение, има и луксозна кабина за релакс и спа.

Бомбардиерът бе летял няколко пъти до Франция, Италия, Гърция, Русия и Дубай. Като цяло може да се каже, че е чисто нов. Той има най-широката кабина в своя клас.

Високата технология КА-БАНД разрешава на пасажерите да разполагат с интернет когато и да е, обезпечава видеоконферентна връзка и стрийминг.

Този аероплан има и други изключителни качества - може да излети и да се приземи и на най-късите писти, положителното сцепление на колесниците пък разрешава машината да се приземи и върху влажен асфалт и най-лоши метеорологични условия. На борда могат да се качат 18 индивида, в това число с екипажа.

В обявлението е маркирано, че върху въздухоплавателното средство има вписани три залога и пет запора - на разнообразни учредения. Самолетът се съхранява в оторизиран сервиз, според всички интернационалните стандарти. Той е консервиран и с цел да се вкара в летателен режим новият му притежател ще би трябвало да направи следните спомагателни разноски - общо 970 000 евро за прегледи, още един монтаж на мотора, инженеринг от страна на притежателя на документа и за сформиране на констативни протоколи по цялата тази процедура, която ще отнеме най-малко 3 месеца след покупката. Оглед на самолета може да бъде изработен от 12 януари до 12 февруари т.г. Началният час на търга е на 13 февруари от 09:00 ч. в Софийския областен съд.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР