Медия платформата на Иван Христов и Андрей Арнаудов -Bulgaria wants

...
Медия платформата на Иван Христов и Андрей Арнаудов -Bulgaria wants
Коментари Харесай

Кариерен форум събира бизнеса и търсещите работа

Медия платформата на Иван Христов и Андрей Арнаудов - " Bulgaria wants you ", провежда кариерен конгрес в Русе. Събитието от поредицата „ Живот и кариера – за какво в България? “ ще се състои на 25 ноември (петък) в Канев център на Русенския университет с поддръжката на Община Русе.

Организаторите канят компании от Русе и района да се включат в кариерния конгрес, с цел да показват активността си и да открият нови гении. Финансовите параметри за присъединяване като изложител можете да откриете в прикачения файли непосредствено да се свържете с екипа на Платформата: [email protected] или на тел. 0877 496 777.

Присъствието за посетителите е гратис, само че изисква предварителна регистрация в уеб страницата на платформата – https://bulgariawantsyou.com/events.

“Щастлив съм, че единствено месец след огромното ни събитие в Мюнхен идваме в Русе. В Германия близо 1000 българи посетиха кариерните щандове и лекции. Според допитване, което направихме на място, близо 70% от тях са склонни да се върнат в България при подобаващи работни оферти. Надявам се в Русе хората да научат, че могат сполучливо да се развиват в България, вместо да емигрират, както от презентациите на гост-лекторите, по този начин и от другите оферти за работа. Регионални компании към този момент са декларирали своето присъединяване, само че към момента с нас могат да се свържат и други компании от Русе и района, които желаят да се включат като изложители в кариерния конгрес ”, показа тв продуцентът Андрей Арнаудов.

Организаторите към момента не са оповестили имената на лекторите от специфичния панел, само че издават, че ще бъдат нови лица, част от които и с кариера в Холивуд. Традиционно лекторите във форума на Bulgaria wants you са топ мениджъри, известни и съумели българи, и хора, които са впечатлили със своите бизнес истории. Всички детайлности към форума може да следите тук: https://bulgariawantsyou.com/.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР