Мечка е слязла тази сутрин до една от детските площадки

...
Мечка е слязла тази сутрин до една от детските площадки
Коментари Харесай

Страховит звяр изправя на нокти жителите на Сопот

Мечка е слязла тази заран до една от детските площадки в Сопот, сигнализираха ранобудни жители. За благополучие няма потърпевши, животното не е било нападателно. Пред БЛИЦ пък Мариета Стойчева описа, че предходната неделя, до момента в който се разхождала с другарка в местността „ Бойкова равнища “, видели мечка.

Животното било кафяво, приблизително на растеж. То хрупало с уста и издавало странни звуци, не е ясно дали е забелязало двете дами, само че те се уплашили и доста бързо избягали надолу към града. Стойчева, която е от Сопот, само че от години живее в Пловдив, показа пред репортера ин, че обича разноските над родния си град и през уикенда постоянно върви там. „ Зная, че от дълги години има мечка. Тя слиза покрай града о т водоема, от местността „ Пчелина “, описа още Стойчева.

Преди година пък малко мече беше снимано да играе на една от детските площадки в подбалканския град. И тогава, и в този момент, локалните показват терзание, че може да се случи най-лошото и животното да покаже експанзия.

Кристина ИВАНОВА, БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР