Мазнината, която е най-опасна за здравето ни и която води

...
Мазнината, която е най-опасна за здравето ни и която води
Коментари Харесай

Напитката, която изгаря мазнините в корема ни, докато спим

Мазнината, която е най-опасна за здравето ни и която води до ненужно струпване на килограми, е висцералната лой.

Тя се натрупва в корема и прониква вътре, като обгръща органите. Тази бяла лой се натрупва към някои от най-важните ни органи - черният дроб, панкреасът, сърцето и червата.
Какво е висцерална лой? 5 закуски, с които няма по какъв начин да надебелеете
Какво всички сме добре осведомени, закуската е най-важното ни хранене за деня. Тя би трябвало да обезпечи сила за първата половина на деня,...

Мазнините в човешкото тяло се разделят на 2 съществени типа – периферни и висцерални. Периферните мазнини покриват крайниците, до момента в който висцералните мазнини обгръщат органите в региона на корема. Въпреки че и двата типа мазнини крият опасности, висцералните мазнини са много по-опасни. Един от проблемите при тях е, че те не постоянно могат да бъдат почувствани или видени. Всъщност, може да имате плосък стомах и отново да имате висцерални мазнини в остатък.

Високият % общи телесни мазнини са нездравословни за вашето здраве. Както към този момент споменахме, висцералните мазнини са по-опасният тип, защото те са свързани с нараснал риск от развиване на редица патологични положения, като инфаркт, инсулт, диабет вид 2 и висок холестерол.

За да определите количеството висцерална лой в тялото, би трябвало да определите съотношението на талията и бедрата.

Измерете талията и ханша си в най-широката точка, разделете обиколката на талията си на измерването на ханша. Ако цифрата е по-голямо от 1,0 за мъжете и 0,85 за дамите, равнището на мазнините е прекомерно високо.
10 неща, които ни пречат да се наспим
Редовната липса на сън ни кара да се усещаме изтощени незабавно след пробуждане. Това води до доста здравословни проблеми, в това число и...

Ето за какво би трябвало създадем всичко допустимо да се отървем от нея, макар че е много мъчно. Диетата би трябвало да е съобразена с(намаляване на въглехидратите, увеличение на протеините и фибрите, кардио натоварвания, силови тренировки. Има и спомагателни средства.
Как да изгорим мазнината в организма си?
Според учените е в положение да изгаря висцералните мазнини. В сорта оолонг са открити неповторими свойства - съдържа огромно количество катехини! Освен това, учените споделят. че той продължава да „ гори мазнини, до момента в който спите “.

По принцип оолунг е метод за обработка на чаени листа. Това е полуферментирал зелен или черен чай, който включва най-хубавите си свойства. Прилича на компактно усукани топки, които, когато се варят, дейно " разцъфтяват " в листа./zdrave.to

Още от ЗДРАВЕ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР