Майстор Владимир Караджов от Бригада Нов дом най-сетне показа жената

...
Майстор Владимир Караджов от Бригада Нов дом най-сетне показа жената
Коментари Харесай

Влади Караджов спи с шефката си от „Бригада Нов Дом”

Майстор Владимир Караджов от „ Бригада Нов дом ” най-накрая сподели дамата до себе си. Това е продуцентката на предаването Цветелина Димитрова, с която се залюбили около фотосите на плана. Преди слуховете го свързваха с водещата Мария Силвестър, само че и двамата настояват, че са единствено сътрудници и положителни другари.

И Цветелина, и Владимир имат деца от предходни връзки, само че съумели да реализират баланс, тъй че наследниците им да се усещат добре. Запознати издават, че чаровният занаятчия преди време претърпял тежко раздялата със брачната половинка си, но сложните времена към този момент са зад тила му и в този момент се радва на новата си обич.  Неотдавна плъзнаха клюки, че Мария Силвестър и екранният й сътрудник имат интимна връзка, само че тя побърза да опровергае тези изказвания, показвайки младия си другар в обществената мрежа. Гаджето на водещата съмнително наподобява на Караджов, само че в случай че изключим външния тип, двамата нямат нищо общо. Добре осведомени източници издават, че младокът се изявявал в напълно друга сфера, а връзките му с Мария датирали неотдавна и още не било ясно дали ще излезе нещо съществено.

Владимир нееднократно е споделял, че е влюбен, само че до момента отхвърляше да разкрие дамата на сърцето си. Явно към този момент е решил, че връзката им е задоволително укрепнала, тъй като разгласява блага фотография с Цветелина в персоналния си фейсбук профил. Приятелите им побързаха да ги поздравят и им пожелаха да са все по този начин влюбени и щастливи.  Караджов, който бързо се трансформира в любим на женската част от феновете, от години върти строителен бизнес, а компанията му се занимава главно с ремонтни действия. Той попаднал в малкия екран инцидентно по молба на другар, само че с подготвеност приел да се включи в предизвикването „ Бригада Нов дом ”. В тандем с Мария Силвестър той  оказва помощ на обществено слаби фамилии да преустроят жилищата си, а целият ремонт протича в границите на 4-5 дни, написа `Уикенд ".  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР