Майстор Влади Караджов разкри в интервю за вестник „Уикенд“, че

...
Майстор Влади Караджов разкри в интервю за вестник „Уикенд“, че
Коментари Харесай

Караджов обясни защо Мария Силвестър не е била на сватбата му

Майстор Влади Караджов разкри в изявление за вестник „ Уикенд “, че занапред ще стяга огромно тържество след сватбата си със продуцентката на „ Бригада Нов дом “ Цвети. На купона ще има най-малко 200 посетители, измежду които и Мария Силвестър, която не бе на венчавката преди месец. “На сватбата с Цвети участваха единствено и само хора, които бяха доста съществено забъркани, в изненадата, която направих

Не сме поканили нито един наш другар, в ролята му на подобен, тъй като считаме да организираме фантастично сватбено празненство, откакто отмине коронавирус пандемията. Ще съберем не по-малко от 200 посетители “, зарича се Караджов. Той признава, че не поддържа сега връзка с водещата на предаването, тъй като и двамата са доста заети. Засега майсторът не може да каже дали ще има нов сезон на обичаното предаване, а сериите, които гледаме в този момент са снимани преди пандемията.

„ Неотлъчно сме един до различен с Цвети-снимаме, участваме в планове, постоянно оказваме помощ на хора в потребност. Много чести сме и доброволци в коронавирус поделение “, изяснява младоженецът. „ И двамата сме остри камъни. Към момента не сме съумели да се разберем кой е шефът.. Вече 4 години сме дружно. Много се ревнуваме… “, прям е той.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР