Майстор на месните мезета влиза в деветия сезон на Фермата“

...
Майстор на месните мезета влиза в деветия сезон на Фермата“
Коментари Харесай

Ето кой е новият стопанин на „Фермата“

Майстор на месните мезета влиза в деветия сезон на „ Фермата “ по bTV, с цел да съобщи големия си опит на участниците. Младият и просветен Венцислав Узунов, който изоставя процъфтяващата си бизнес кариера и интернационалните си клиенти, с цел да се занимава с отглеждане на животни измежду живописната българска природа, е новият собственик в риалити формата.

С впечатляващите си фермерски умения и безспорната си харизма, той има всички шансове да се трансформира в любим и на участниците, и на феновете. „ Бих желал да дам добър образец като покажа какъв брой е значимо да се отнасяме хуманно към животните и да оставяме най-малък отпечатък върху природата с работата си “, споделя Венцислав преди началото на деветия сезон, който започва под мотото „ Нишката на живота “ на 4 септември от 20.00 часа.

Майсторът на мезето ще е новият собственик на „ Фермата “ - 2

Новият собственик на „ Фермата “ има вяра, че пътят към триумфа е затрупан със познания и усърдната работа. След като приключва Природо-математическата гимназия във Варна, Венцислав учи книгоиздаване в Софийския университет и бизнес администрация в Съединени американски щати. Впоследствие основава сполучлива счетоводна плантация, която обслужва клиенти по целия свят. Времето му минава в полети сред Европа, Азия и Съединени американски щати до деня, в който взема решение да направи внезапен завой и да се върне към българската земя, и с двамата си бизнес сътрудници и най-хубави другари основава плантация от нов вид.

Мисията им е да създават малко, само че качествено и екологично чисто месо, като опция на продукцията от стандартно отглеждани и угоени животни. Днес се грижат за близо 300 крави, а сухите им мезета са ненадминати. В стадата им блеят и овце от остарялата българска порода „ Медночервена шуменска “, а по баирите на фермата им се вият лози.

Стопанинът и участниците в деветия сезон на „ Фермата “ отварят нова страница в историята на предаването, вплитайки безконечните български обичаи в динамичността на модерния свят. Най-българското риалити резервира духа си, само че се завръща с актуализирани правила, борби, визия и лица. В идващите месеци в стопанството и на Арената ще прелива от страсти, а на финала най-достойният ще грабне премията от 100 000 лв..
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР