Майли Сайръс и Лиъм Хемсуърт възобновиха връзката си. Двамата нито

...
Майли Сайръс и Лиъм Хемсуърт възобновиха връзката си. Двамата нито
Коментари Харесай

Бременността на Майли Сайръс взриви медиите

Майли Сайръс и Лиъм Хемсуърт възобновиха връзката си. Двамата нито отхвърлят, нито удостоверяват слуховете. Но клюките приказват друго. В началото на ноември излезе информация, че двамата са се оженили в стеснен фамилен кръг. И по-късно плъзна нов слух, че двойката чака и правоприемник. Поп сензацията и артиста имаха много пречки във връзката си.

Преди решителната крачка Майли Сайръс си закупи имение за шест милиона $ в Нешвил, Съединени американски щати. Звездата от хитовата поредност „ Игри на глада” се нанесе в имението дружно с 24-годишната певица. Чаровната русокоска и 27-годишният австралиец се сгодиха през 2012 година, само че единствено няколко месеца по-късно потеглиха в разнообразни направления. След това акторът се върна при екранната Хана Монтана и годежът им остана в действие. Сега, след слуха за тайната венчавка пристигна тирада за бебе в фамилията.

В обществената мрежа певицата сподели декорацията, която й направил нейния обичан във връзка рождения й ден. Но почитателите й незабавно видяха подутото й коремче на фотото. И обявиха, че любимката им чака бебе. Майли обаче побърза да отговори с нов статус. С него тя отхвърли вестта, че ще става майка. „ Благодаря на всички почитатели за вниманието, което демонстрират към мен. Но ще ги отчайвам, че не съм бременна”, написа лудетината на персоналната си страница в мрежата. Тя показа още, че е преяла с пуйка на Деня на благодарността и по тази причина наподобява като леко бременна. Въпреки думите й, почитателите не й имат вяра. Те са уверени, че младото семейство доста скоро ще разгласи радостната новина.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР