Майли Сайръс и Лиам Хемсуърт определено бяха една от най-коментираните

...
Майли Сайръс и Лиам Хемсуърт определено бяха една от най-коментираните
Коментари Харесай

Пълна хронология на драмата между Майли Сайръс и Лиам Хемсуърт

Майли Сайръс и Лиам Хемсуърт несъмнено бяха една от най-коментираните и обсъждани двойки, които имаха своите моменти, в които бяха изцяло очарователни и предизвикваха ревнивост, когато се срещаха. Но романсът на тази звездна двойка сигурно имаше и доста трагични моменти, които дълго даваха храна на жълтата преса.

Ето ви и единствено един образец за тяхната невероятна динамичност: двойката се сгоди, след което се раздели и още веднъж се сгоди, къщата, която купиха дружно, изгаря в пожара в Малибу, а по-късно двамата се ожениха, а година по-късно се разведоха...

Нека споменем и обстоятелството, че Майли, която е написала не една и две любовни песни за Лиъм, пусна изпепеляваща ария след раздялата им, точно на рождения ден на някогашния си обичан.

След всичко казано до тук, умерено можем да заключим, че връзката на тази звездна двойка извънредно доста наподобява на безпределно дълго возене на рисково влакче на ужасите в увеселителен парк!

След излизането на музикалното видео на Майли към сингъла " Flowers ", почитателите на изпълнителката започнаха да откриват евентуални великденски яйца, сочещи точно към хипотетичната невярност на Лиам. А в интернет пространството започнаха да циркулират клюки, че Лиам е изневерил на някогашната си брачна половинка не един път, а неведнъж - и то с 14 разнообразни дами! Ако и вие се чудите какво тъкмо се случи сред двете звезди по време на тяхната пламенна връзка - то разгледайте галерията, която сме ви подготвили през днешния ден! В нея ще откриете освен цялостна последователност на любовните взаимоотношения сред Майли Сайръс и Лиам Хемсуърт, само че и малко известни обстоятелства за този в действителност невероятен звезден романс.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР