Майките от Системата ни убива се оплакаха от полицейско насилие.

...
Майките от Системата ни убива се оплакаха от полицейско насилие.
Коментари Харесай

Майките от Системата ни убива: Полицаи налетяха на две от децата

Майките от " Системата ни убива " се оплакаха от полицейско принуждение. Те разгласиха клип в своята страница във фейсбук, в което описаха за това.
" Не сме минавали границата, всичко бе в съгласие, ние постоянно съблюдаваме разпоредбите, съблюдаваме закона. Границата я мина полицията, които блъскаха дете.
Полицаите през днешния ден налетяха на две девойки, на две деца. Това е минаване на границата и безсрамие. Ние не сме блокирали кръстовищата, кръстовището го блокираха служителите на реда, които ни държат от нощес тук ", сподели една от тях.
Сподели с твоите другари
Друга показа, че цяла нощ са били там, а служителите на реда са блокирали техния бус.. Не мога да си показва, че тези служители на реда, които сигурни са татковци, могат да блъскат две деца. Тези деца не заслужават това, не заслужават Борисов.
Те заслужават да живеят в България - чиста и свята, не в боклучарница. Всичко това, което се случва тук, е една боклучарница. Управлявана от един дебелак. Изобщо не се оправдавам. Не ни е боязън ", добави тя.
Сподели с твоите другари
" Полицаят с пестник е блъскал едното дете в рамената.. Единият служител на реда до момента в който удря и рита децата, другият пали рейса и потегля да ги мачка, и хората от митинга започнаха да подпират с ръце и тела рейса да не смачка децата ни.
. Само тъй като си позволихме да отидем пред къщата му в Банкя, единствено поради това е всичко. Това е отмъщението ", оплакаха се още те.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР