Майките на децата с увреждания от Системата ни убива обединяват

...
Майките на децата с увреждания от Системата ни убива обединяват
Коментари Харесай

Майките от Системата ни убива се разделиха с Мая

Майките на децата с увреждания от " Системата ни убива " сплотяват старания с хора от митингите през 2020 година, недоволни от неуспеха на обещаната смяна. Те влизат в политиката и ще нападат Народното събрание още на тези избори.

Адвокат Росен Рашков, който е и ръководител на новия план, сподели, че групировката търси съидейници, излъгани и повредени от 30-годишния преход. Майките, дружно с Мая Манолова, дълго време водиха борба със системата, само че в този момент потеглят разграничени по пътя на политиката, тъй като " Изправи се, България " се обединили с обединения, с които майките имат разлики. Затова стават независим политически обект. Листи и претендентите, както и програмата им ще бъдат оповестени в понеделник.

Вера Иванова счита, че е време митингът да влезе в Народното събрание. Обществото един ден ще узрее и ще изпрати хора с дела в Народно събрание, счита тя. Животът им, минал по митинги за обикновени права, по тази причина и се надяват на поддръжка от хората, които са усетили неналичието на страна, тъй като към този момент е въпрос на оцеляване. Ние сме от тези хора, които са пробвали всичко, с цел да се промени тази страна, сподели и Нели Димитрова. Считаме себе си хора свободно мислещи, само че не срещат схващане от институциите. Време е да се включим като план, посочи Димитрова.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР