Майката на служителя на МВР, който блъсна дете в Лозен,

...
Майката на служителя на МВР, който блъсна дете в Лозен,
Коментари Харесай

Майката на служителя на МВР, блъснал дете: Бащата лъже!

Майката на служителя на Министерство на вътрешните работи, който блъсна дете в Лозен, съобщи, че синнът ѝ сам се е предал в полицията. Оставил е колата си в отделение на Вътрешното министерство, заяви

„ Бащата на детето лъже. Седнал да пие насреща в денонощния магазин, а пуска детето си да търчи с цялостна газ пред колите. Как можеш да спреш, като ти мине пред колата? Нито го е утрепал нещо, нито има някакви провали по детето ”, изясни Мара.

По думите ѝ нейният наследник не е бягал от мястото на случая.

„ Видял е, че на детето му няма нищо. Започнали са да замерват колата му с шишета от бира. И са му счупили задното стъкло на автомобила ”, сподели още дамата.

Служителят на Жандармерията, 54-годишен, който блъсна дете в село Лозен, е отхвърлен от служба, оповестиха по-рано от Министерство на вътрешните работи. 

Отнети са му служебната карта и оръжието, отхвърлен е от служба, почнала е дисциплинарна инспекция и е формирано следствено дело, изясни още Димитров. 

Той се закани, че от ведомството ще са безкомпромисни към всеки чиновник в Министерство на вътрешните работи, нарушил закона.

Мъжът, който е дълготраен чиновник на Министерство на вътрешните работи, незабавно след случая е открит и арестуван от полицията. Взети са му кръвни проби, с цел да се ревизира дали е използвал алкохол и опиати. 

" Така безкомпромисно ще постъпваме към всеки един чиновник на Министерство на вътрешните работи, без значение на каква позиция се намира. С това желаеме да дадем образец на обществото, че ние не желаеме да позволяваме такива грозни феномени в нашите редици ", сподели основният секретар на Министерство на вътрешните работи.

Инцидентът стана във вторник вечерта. 9-годишното дете пресичало на пешеходна пътека, когато било блъснато.

То е добре, има леки травми и охлузвания по тялото.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР