Осем часовници на автомобилната легенда Михаел Шумахер бяха продадени за

...
Осем часовници на автомобилната легенда Михаел Шумахер бяха продадени за
Коментари Харесай

Продадоха часовници на Шумахер за 4,5 млн, за да финансират лечението му

Осем часовници на автомобилната легенда Михаел Шумахер бяха продадени за внушителната сума от 4,5 млн. $ на търг в Швейцария.



Наддаването в аукционната къща Christie's в Женева предложи на ценителите опция да се снабдят с модели на Rolex, F.P. Journe и Audemars Piguet, оповестени за продажба от фамилията на германеца . Сред тях се отличаваха двете " бижута " в сбирката - F.P.Journe с гравирано обръщение от шефа на отбора от Формула 1 - Ферари Жан Тод (продаден за 1,5 млн.) и Royal Oak от Audemars Piguet (за 415 000).

Ръководителят на звено часовници на аукционната къща за Европа Реми Гилемин призна, че почитателите са били заинтересувани да закупят освен експонатите, само че и историята , която върви паралелно с тях. Иначе партидите, свързани с името на 55-годишния седемкратен международен първенец, са част от по-голяма сбирка и е напълно допустимо скоро търгът да бъде още един с други разновидности.

Michael Schumacher's watches fetch 4 million Swiss francs at auction
— Reuters (@Reuters)
Целта на самите събития е да се съберат задоволително средства за скъпоструващото лекуване на Михаел Шумахер. Както е известно, автомобилният водач към този момент повече от 10 години е в кома след драматичен случай в Алпите през 2013 година, когато при ски втурване пада и удря главата си.

Въпреки безбройните клюки положението му към момента не е публично известно , откакто брачната половинка му Корина се грижи за него и прецизно следи никакви външни лица да не бъдат допускани в дома им.

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР