Майката на насиленото дете от Сотиря заварила 60-годишния Йордан гол

...
Майката на насиленото дете от Сотиря заварила 60-годишния Йордан гол
Коментари Харесай

Шок: Майката на насиленото дете хванала стар клошар гол върху него

Майката на насиленото дете от Сотиря заварила 60-годишния Йордан гол върху щерка си. Мъжът е клошар и се нанесъл в пристройка зад къщата на фамилията няколко дни преди този момент, без те да схванат. В стаята било и 14-годишно момче, а 7-годишната Радка била със запушена уста, написа trafficnews.bg.

Към този миг полицията и прокуратурата организират разпити, с цел да схванат било ли е изнасилено детето. Майката е безапелационна, че към щерка й Радка е имало полово посягане, само че е съумяла да приключи акт на обезчестяване.

Майката и детето към момента са в потрес от случилото се. Момиченцето няма съществени пострадвания и към този момент е изписано от болничното заведение. То е прехапало вътрешната част на устните си от нерешителност.

Двамата насилници нямат нищо общо по сред си, сподели кметът на Сотиря Димчо Георгиев. Той недоумява по какъв начин са се събрали.

Когато майката заварила бруталната сцена се разкрещяла за помощ, а по-късно пристигнали съседи, които пребили грубо двамата насилници.

В момента двамата насилници на 7-годишната Радка са в ареста.

Главен комисар Димитър Величков разплете новото обезчестяване в Сотиря

Само преди две седмици 7-годишната Кристин почина, тъй като беше брутално изнасилена от 21-годишния Мартин Трифонов. Преди два дни на съвещание на локалния парламент кметът на Сотиря изиска законови промени за причинителите на тежки закононарушения.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР