Майката на 5-годишното дете от Пловдив, малтретирано така, че се

...
Майката на 5-годишното дете от Пловдив, малтретирано така, че се
Коментари Харесай

Майката на малтретираното дете от Пловдив с ново обвинение - не му се притекла на помощ

Майката на 5-годишното дете от Пловдив, измъчвано по този начин, че се наложи да му се присажда кожа на главата, се снабди с още едно обвиняване. Стела Алексиева е привлечена под наказателна отговорност и тъй като не му се притекла на помощ, когато то не е могло да се отбрани единствено. Досега тя и пастрокът му Петър Чернев бяха упрекнати в нанасянето на телесни повреди на момчето.
Окръжният съд в Пловдив заседава по ограниченията им за неотклонение.

Петър Чернев и Стела Алексиева бяха арестувани след подаден сигнал за принуждение над детето на 9 януари. 5-годишният Адриян е бил измъчван по този начин, че 15 см от кожата на главата му липсвали. По тялото му имало и други контузии. 

Детето беше оперирано на 15 януари, присаждането на кожа е минало сполучливо. Баща му Венислав Алексиев, който живее в Германия, се върна, и посещава сина си в болничното заведение. Той е декларирал предпочитание да се грижи за детето.

Миналия петък Районният съд в Пловдив остави пастрока Петър Чернев в ареста, само че майката Стела Алексиева беше освободена с мярка " подписка ". 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР