Майката на 22-годишния Кристиан Николов , който блъсна и уби

...
Майката на 22-годишния Кристиан Николов , който блъсна и уби
Коментари Харесай

Майката на убиеца на Милен плати гаранцията си от 100 000 лв. - slava.bg

Майката на 22-годишния Кристиан Николов, който блъсна и умъртви с джипа си тв водещия Милен Цветков, е платила гаранцията си от 100 000 лева, съобщи 24 часа.

Адвокат на Десислава Пешева - Николова е внесъл парите по банкова сметка през днешния ден преди обед. Срокът за внасянето им изтичаше на 1 май, само че защото денят бе почивен, по закон гаранцията може да се заплати в първия работен ден.

Десислава Николова бе упрекната за това, че е дала фирмения джип "Ауди Q 7 " на сина си, макар че е използвал опиати. През април тя бе задържана за 24 ч по Закона за Министерство на вътрешните работи, а след това бе пусната против 100 000 лева

Неин юрист апелира размера на гаранцията, само че Софийският градски съд отхвърли да я понижи. Един от претекстовете бе, че мярката подхожда на социална заплаха на действието, в което Николова е упрекната.

По делото имало информации, съгласно които компанията й разполага със обилни финансови доходи до 2018 година Жената има 3 деца. Освен Кристиан тя е майка на още един наследник и щерка, само че съгласно съда те могат да се грижат и сами за себе си, тъй като са пълнолетни.

Защитата на Десислава Николова твърди, че тя не е знаела, че синът й Кристиан използва опиати и че той е взел ключовете от джипа без нейно познание и без талона за автомобила да е у него.

Снимка: БГНЕС
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР