Майка от село Скравена влиза за 20 години в затвора,

...
Майка от село Скравена влиза за 20 години в затвора,
Коментари Харесай

Нечувано зверство! Майка от Скравена влиза за 20 години в затвора, опитала се да убие бебето си

Майка от село Скравена влиза за 20 години в пандиза, откакто се пробвала да убие 3-месечното си бебе. 21-годишната М.Б. бе приета за отговорна от съда в София.
В края на 2020 година, когато е осъществено жестокото действие, подсъдимата живеела в село Скравена. Вечерта на 24-ти ноември тя провела телефонен диалог с бащата на децата си, по време на който двамата се скарали. Плачът на 3-месечния й наследник С.Б. в допълнение я ядосал. Тя го доближила и с ноктите на ръката го наранила по бузата. Вдигнала го и мощно го блъснала в леглото. Продължила да нанася удари по цялото тяло на детето, включително и по главата, удряйки го в таблата на металното легло.
Свидетелите на случилото се – майката и сестрата на подсъдимата, създали опит да я спрат. Незабавно бил подаден сигнал на телефон за незабавни случаи 112. Пристигналият на място медицински екип установил тежкото положение на малолетното дете. Пострадалият бил превозен до УМБАЛСМ „ Пирогов “, където му била осъществена незабавна оперативна намеса.
От заключението на съдебномедицинската експертиза е видно, че на 3-месечния С.Б. била породена закрита черепно-мозъчна контузия, която неизбежно би довела до гибел без своевременното използване на високоспециализирана здравна помощ.
Прокурорът изиска от съда да наложи наказване от 20 години „ отнемане от независимост “ при непоколебим режим на изтърпяване, което беше почетено от съда. Подсъдимата е наказана да заплати и неимуществени вреди, породени на малолетния си наследник С.Б., в размер на 50 000 лв..
Присъдата не е влезнала в действие и може да бъде обжалвана в законоустановения период пред Софийския апелативен съд.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР