Майка на три деца увеличи семейството си с още шест

...
Майка на три деца увеличи семейството си с още шест
Коментари Харесай

Шокираща история: Красавицата Кортни се сдоби с общо 9 деца само за 4 минути

Майка на три деца усили фамилията си с още шест чеда, откакто през вчерашния ден роди шестзнаци, оповестява Daily Mail. Само за четири минути 35-годишните Кортни и Ерик Валдроп стават родители на девет деца. Те посрещат на бял свят три момчета и три девойки, които се причисляват към трите им по-големи сина. Двойката е дружно още от учебно заведение и споделя, че постоянно са желали огромно семейство. За тяхна изненада, лекарите откриват шест плода в утробата на Кортни.

С тази вест идва и страхът от затруднения, които могат да зародят при бременност с толкоз доста бебета. За благополучие, всичките шест бебета се раждат здрави. Това е облекчение за двойката от Алабама, която има дълга история на спонтанни аборти, откакто през 2008 година се радва първият им наследник Сайлър.

е употребяват асистирана репродукция, с цел да заченат двете момчета Уейл и Бридж, които през днешния ден са на пет години.
След аборт на четвърто дете през януари, лекарят на Кортни я слага на особено лекуване, което има за цел да предотврати зачеването на близнаци.

По време на ултразвук през юни обаче те чуват шест сърдечни удара. Това е причина за празнуване, само че и за угриженост заради извънредно огромния риск от прибързано раждане.

Майки, които носят голям брой зародиши, имат по-голям късмет да родат с цезарово сечение, също така са изложени на по-висок риск от инсулт, високо кръвно налягане, гестационен диабет и инфекции на пикочните пътища.

Лекарите постоянно ползват процедура, при която се понижава броят на фетусите и по този метод се усилва шансът за оцеляване на останалите зародиши. Кортни и Ерик обаче отхвърлят.

Според изследване от 2013 година, броят на ражданията на тризнаци и повече бебета, дължащи се на асистирана репродукция, е повишен от 36% на 45% от 1998 до 2011 година В същото време ражданията на повече бебета заради ин витро оплождане спадат от 48% на 32%.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР