Майка на две деца е била изгонена от полет на

...
Майка на две деца е била изгонена от полет на
Коментари Харесай

Свалиха гримьорка от самолет заради гърдите ѝ СНИМКИ

Майка на две деца е била изгонена от полет на компанията " EasyJet ", откакто стюардеса ѝ споделила " да се наметне с нещо ", оповестява „ Сън “.

31-годишната Хариет Озбърн е била принудена да напусне полета и да спи на земята на летището в Малага, Испания, след което да заплати спомагателни 149 английски лири за полета на идващия ден.

Жената, която работи като гримьорка, изясни, че не е носила сутиен, само че е била с подложки за зърната и те не са се виждали. Освен това, като е била помолена да се покрие, се е наметнала с якето на другар, само че все пак била изгонена.



„ Екипажът беше ужасяващ и ме накара да се усещам евтина. Тази стюардеса се заяде с мен пред целия аероплан и сподели, че не е разрешено да съм там с такава горна дреха “, описа Хариет.

„ Тя ми сподели: „ О не, преместете се встрани “ и се опита да ме покрие с ръцете ми. Тя съобщи: „ Не можете да идвате в моя аероплан по този метод, би трябвало да сложите нещо от горната страна “. И тогава ми подреди да сляза от самолета, тъй че аз, несъмнено, сложих връхна дреха. Но когато се пробвах да се върна на мястото си, тя се обърна към наземния личен състав и им сподели: „ Тя няма да пътува в моя аероплан! “, прибавя гримьорката.



„ Бях съпроводена отвън самолета. Аз бях в потрес! Това беше толкоз сексистко! Разплаках се. Трябваше да се върнем в терминала, където испански служители на реда ни стопираха, с цел да ни питат какво става. Бяха изумени, като им споделих защо са ме изритали от самолета. По принцип в никакъв случай не демонстрирам тялото си толкоз, като съм си в Англия, само че в тази ситуация бях на почивка и ми пристигна непринудено. Накара ме да се усещам толкоз уверена в себе си “, оплака се дамата.



От " EasyJet " са обяснили, че Хариет премълчава част от историята. Преди случката е имало свада сред нея и стюардесата, а младата жена се е държала нападателно. След като е била помолена да се облече, тя е траяла да се държи жестоко с членовете на екипажа. От компанията са декларирали, че не толерират сходно държане.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР