Мая Общата, Настимир, Вапцаров, вещицата Вера Иванова, още една вещица

...
Мая Общата, Настимир, Вапцаров, вещицата Вера Иванова, още една вещица
Коментари Харесай

Издателят на ПИК нарече дете с увреждания некво същество

" Мая Общата, Настимир, Вапцаров, вещицата Вера Иванова, още една магьосница и некво създание, докарано за сантимент и жив щит в количка...Залостили входа... "
Така издателят на ПИК е описал в сряда в профила си във Facebook митинга на " Системата ни убива " в Народното събрание, от който участниците бяха изведени принудително от силите на реда.
 Недялко Недялков с апел за арест на Отровното трио, написан с неточност (СНИМКА) Недялко Недялков с апел за арест на " Отровното трио ", написан с неточност (СНИМКА)
Призив за арест на уредниците на митингите от " Отровното трио " насочи издателят на ПИК Недялко Недялков. Той употребява за задачата со...

В четвъртък постът към този момент не беше в профила на, само че в обществената мрежа продължаваше да се популяризира скрийншот. На него с изключение на обидния текст се вижда, че Недялков е постнал фотография от ПИК. Същият кадър продължава да си стои към новината в уеб страницата и надали инцидентно двата фрагмента са идентични. А и изразът " жив щит " се използва постоянно в ПИК и от Недялков за децата с увреждания.
Не за първи път Недялков употребява във връзка с децата с увреждания, а издаваният от него уебсайт се списва на безсрамен език с обилие на нецензурни думи. Скрийншот на коментар, изработен от Недялков, демонстрира мнението му за децата с увреждания - " уроди " и " зеленчуци ".
Скандалните постове на Недялков нормално биват изтривани, само че хората, които ги четат, навреме вършат скрийншотове. Коментиращите приканват Недялков да се засрами, от което единственият резултат са изтритите изявления.
 Недялко Недялков разгласи протестиращите, хвърлящи яйца по Ива Николова, за терористи (ВИДЕО) Недялко Недялков разгласи протестиращите, хвърлящи яйца по Ива Николова, за терористи (ВИДЕО)
Ива Николова е заклещена от терористи пред Народно събрание, които я замерват с яйца. Полицията си трае, написа във своя фейсбук профил притежателят...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР