Мая Манолова ще поиска от прокуратурата повече информация за хората,

...
Мая Манолова ще поиска от прокуратурата повече информация за хората,
Коментари Харесай

Манолова ще съди държавата в Страсбург заради подслушването на протестиращи

Мая Манолова ще изиска от прокуратурата повече информация за хората, които са били подслушвани по време на миналогодишните антиправителствени митинги. Ако такава ѝ бъде отказана и не се откри метод за водене на дело у нас, такова ще бъде заведено пред Европейския съд по правата на индивида, закани се Манолова.

През тази седмица се разбра, че краткотрайната парламентарна комисия за полйцейското насилиев. Броят на следените е доста по-голям – 934, само че останалите имена не се знаят.

Тази информация обаче се оказа класифицирана и депутатите не съумяха да намерят метод за повдигане на грифа „ Секретно “: Няколко дни по-късно описът с подслушваните се появи в интернет. Сред тях са самата Манолова, депутати от ИБГНИ като да вземем за пример Арман Бабикян и Николай Хаджигенов, само че и е елементарни протестиращи.

Според Манолова страната може да бъде съдена на две учредения – първо, че е позволила тези близо 1000 души да бъдат следени и второ – тъй като до момента не е открит законов метод тези хора да ревизират дали са следени и надлежно – да се защитят.


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР