Мая Манолова ще е Марин Льо Пен, а Стефан Янев

...
Мая Манолова ще е Марин Льо Пен, а Стефан Янев
Коментари Харесай

Плевнелиев: Мая Манолова ще е Марин Льо Пен, а Стефан Янев - новия Орбан

Мая Манолова ще е Марин Льо Пен, а Стефан Янев - новия Орбан. Тези политически планове гравитират към президента. Негови съветници вървят в провинцията да опипват почвата. Това сподели президентът /2012-2017 г./ Росен Плевнелиев по Българска национална телевизия. Прогнозата му е, че това ръководство ще се разпадне преди идните локални избори.
" Става въпрос за пробив в националната ни сигурност. Хаосът е на всички места. Случайни хора, водени от ненавист, а тя не е градивна, влязоха във всички институции, в това число и достиженията на външната политика. Навсякъде виждаме рушене и рушене ",  сподели Плевнелиев във връзка с разрива в обединението във връзка с РСМ.

Той не помни, че ръководството на Борисов ни прати на дъното във всички вероятни ранглисти, само че се скъса да подлага на критика настоящето.  “За мен това е един популистки план /бел. ред. по отношение на ПП/. Не съм се съмнявал в доброжелателността на Кирил. Но резултатите са отчайващи. Създадена е най-слабата коалиция. В нея невъзможното стана възможно- ДСБ да са с Българска социалистическа партия. Всичко това е просвета на отказване и берем резултатите на това. До тук трите исторически достижения - имаме най-слабата и неработеща колация в историята на България.

Имаме за първи път противозаконен арест по донос на министър-председател като очевидец на човек с 18 обвинявания. Това е взривяване на върховенството на закона. Трето - последни по проекта за възобновяване, последни по еврофондове, в този момент и надълбоко разграничени. Отвъд положителните хрумвания осъществяването е неприятно ”, добави той. 

Плевнелиев, развеселен се похвали, че е имал среща с Байдън, на който той даже му разказал анекдот.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР