Мая Манолова беше замервана с яйца и домати на плаж

...
Мая Манолова беше замервана с яйца и домати на плаж
Коментари Харесай

Замеряха Мая Манолова с яйца на плаж във Варна

Мая Манолова беше замервана с яйца и домати на плаж " Кабакум " до постройката на ръководителя на " Воля " Веселин Марешки, заяви bTV.

Във видео оповестено на страницата ѝ във " фейсбук " и запечатало случката, Манолова изяснява, че е пристигнала на плажа, с цел да попита дали отдаването на плажа на концесия за период от 20 години е цената на подписа под предлагането за нова конституция , импортирано от ГЕРБ.

" Аз съм срещу българската Конституция да става пленник на покупко-продажби за плажове. Конституция против концесия. Нова конституционни заменки ", декларира Манолова в клипа.

На плажа тя влиза в развълнуван спор с група мъже до въпросната постройка, които декларират, че концесията няма нищо общо с плана за Конституция на ГЕРБ, тъй като процесът по отдаването на плажа е почнал доста от дълго време, а и актуалният контракт още не е завършил. Те допълват, че плажът, за който Манолова приказва, не е същият и няма общо с Марешки.

Малко по-късно нещата ескалират и мъже с защитни маски освиркаха Мая Манолова, викаха " Мафия " и я обстрелваха с яйца. Придружителите на Манолова се пробват да я защитят, а по думите на събеседника на водача на " Изправи се.БГ " това са дейности на ядосани жители.

От партия " Воля " пък декларират, че в търсена на евтина известност Мая Манолова е решила да популяризира подправени вести.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР