Мая Делчева, която през 90-те се прослави в дует с

...
Мая Делчева, която през 90-те се прослави в дует с
Коментари Харесай

Мая, творческата половинка на Магапаса: Да, работих като стриптийзьорка в САЩ!

Мая Делчева, която през 90-те се популяризира в дует с Магапаса, се появи в общественото пространство след пауза от съвсем 15 години. Чернокосата хубавица продължава да живее в Съединени американски щати, където емигрира на времето, само че мечтае да се върне в родината и на музикалната сцена, научи HotArena. 

„ Ще се върна в България, с цел да угодя на всички мои почитатели, които ми пишеха през годините, че им липсвам и желаят нещо ново от мен ”, показа Мая, която е на 46 години, само че хубостта и сексапилът й са недокоснат от времето. За огромна изненада Мая приказва намерено както за слуховете, че е работила като стриптийзорка, по този начин и за раздялата си с Магапаса, който бе неин сътрудник и на сцената, и в живота. Двамата имат щерка Кристияна. Тя живее с майка си в Съединени американски щати, където учи. Образованието на щерка й е измежду аргументите Мая да се реши да зареже всичко през 2007 година и да замине. Бившата певица желала детето й да израсне на място, където младежите не се напиват по нощните заведения. Мая мечтае щерка й да има положително обучение и различен нрав. В този интервал с Магапаса се разделят като другари. В музикалния отрасъл настъпват промени, което дружно с новата обич и желанието да даде добър житейски старт на детето си, потикват Мая да емигрира, написа " Уикенд ".

Певицата не крие, че връзките й с Магапаса претърпели поврат.

След раздялата им, очаквала „ някаква преданост от негова страна ”. В последна сметка получила засегнатост. „ Дори и да има връзка, да не я обявява по този начин в нашия град, Свиленград. Поне до момента в който детето не живееше в този дребен град, в който той си разреши да се покаже с някои хора. Не беше почтено и това доста ме обиди, за което съм дала прошка. Аз също имах връзка в този интервал. Никой не разбра. Беше ми много смачкано егото, оправих се в името на Кристияна. Казах си: „ Аз ще продължа напред, каквото и да се случва ”. Точно тогава пристигна и моментът в музикалния отрасъл, когато трябваше да си търсим спонсори, с цел да може да продължаваме напред и вършим песни и клипове ”, споделя Мая.

„ Знаете по какъв начин се намират спонсори в България, след това сядат и те одумват на масата един куп предприемачи. Аз не съм подобен вид човек. Постигам нещата сама и това беше една от аргументите откъм музикална позиция да приключа с кариерата си, тъй като не желаех на тази цена да се демонстрирам по малкия екран, да бъда известна ”, прибавя тя. Смята, че доста нейни колежки „ се съпоставиха със земята, взимайки пари от всякакви хора за клипове и концерти ”. Тя напуща музикалната сцена съвсем в разцвета на кариерата си и, с цел да не слуша неща от сорта на „ тая няма ли да се спре към този момент ”.

Мая получила билет в Съединени американски щати от своя другарка,

която й написала няколко думи на британски, защото не знаела езика. В Лас Вегас към този момент някогашната певица отишла при своята нова обич, която по-късно завършила. Живеела на квартира, имала съквартирант. Първата година и половина не работела, защото нямала документи. Издържала се със спестяванията си. „ В началото съвсем всяка вечер си събирах багажа и си споделях: „ Утре се разсънвам, закупувам си билет и се прибирам в България ”, призна Мая. Първата й работа била танцьорка в гей клуб. В началото опитвала да поддържа имидж на лесбийка, само че откакто се схванало, че не е, спрели да я канят. След това Мая работела като барман и сервитьорка. Ходила и на участия. Обиколила Съединени американски щати и пеела пред българите там. Известно време певицата се издържала като водач на лимузина, само че работата била тежка. Трябвало да разкарва пияни хора по нощите - напълно неуместно за жена. И Мая минала към танците.

Певицата удостовери слуховете, че е работела като стриптийзьорка ,

само че акцентира, че това разбиране в Съединени американски щати е друго от това, което е в България. Тук публикуваното схващане е, че тези танци вървят с „ консумация ”. „ Там си психолог... Едни хора, които си стоварват всичките си проблеми, желаят да приказват, тъй като са самотни ”, показа Мая. Тя призна, че не й е било по никакъв начин елементарно нито да свикне, нито да се пребори. Най-много й тежало по времето, когато щерка й живеела в България, и се опитвала да уреди документите й, с цел да пристигна при нея. „ Разбира се, че ме болеше, само че когато си самотна майка и когато би трябвало да осигуриш прехраната на детето си и да си платиш всичките сметки по почтен метод, ти склоняваш глава и го работиш ”, сподели Мая и добави, че доста пъти е сънувала самолета, с който се прибира.
„ Най-важният житейски урок е, че би трябвало да имаш самообладание за нещата ”, приключва Мая и призна, че й липсва сцената. Славата – не, само че сцената и музиката – да. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР