Материалът на Plovdiv24.bg, публикуван вчера със заглавие , предизвика голям

...
Материалът на Plovdiv24.bg, публикуван вчера със заглавие , предизвика голям
Коментари Харесай

Новата хранилка на КАТ в Пловдив ли? Полицията обяви причината: Пълно е с джигити!

Материалът на Plovdiv24.bg , оповестен през вчерашния ден със заглавие , провокира огромен читателски интерес и десетки мнения.

Полицията не остана безучастна и също взе отношение по въпросната обява. Ето какво оповестиха за аудиторията ни от пресцентъра на ОД Министерство на вътрешните работи:

" На посочения сектор се правят строително-монтажни действия, свързани с рухабилитация на пътното платно. Въведена е краткотрайна организация на придвижването с ограничаване на оптималната скорост на придвижване 40 км/ч.

Във връзка с получени сигнали, че водачите на МПС не съблюдават въведеното ограничаване и с държанието си основават предпоставки за пораждане на ПТП с работещите в обсега на пътя чиновници от компанията, изпълняваща ремонта, бранш " Пътна полиция " насочва контрола с автоматизираните механически средства за надзор на скоростта към въпросната пътна права.

До момента са открити към 150 нарушавания на скоростния режим. Призоваваме водачите на МПС да съблюдават прецизно въведените ограничавания на скоростта и да минават с нараснало ввимание през сектори от пътната и улична мрежа, в които се правят ремонтни действия в непосредствена непосредственост до платната за придвижване ".

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР