Матео Беретини стартира годината по отличен начин, след като достигна

...
Матео Беретини стартира годината по отличен начин, след като достигна
Коментари Харесай

След оттеглянето в Маями: Матео Беретини се подложи на операция

Матео Беретини започва годината по отличен метод, откакто доближи до полуфинал на Откритото състезание на Австралия, и упованията към него бяха огромни. За страдание обаче, физически проблеми застават на пътя на международния №6 през последните седмици и той е надалеч от оптималната си форма, а през днешния ден италианецът е претърпял интервенция на ръката, която ще го извади от АТР Тура за неустановен интервал от време.

Самият Беретини заяви в обществените мрежи за травмата си и решението да се оперира. Той зарадва феновете си с новината, че хирургическата интервенция е минала добре и с неспокойствие чака завръщането си на корта. Ето какво тъкмо написа международният №6 в Instagram:
View this post on Instagram

" След отдръпването ми от шампионата в Маями с травма на дясната ръка, се съветвах с медицински специалисти. Скенерите и проучванията демонстрираха, че интервенция е най-хубавото решение за обезпечаване на цялостно и бързо възобновяване в моето положение и с моя екип преценихме, че точно това ще предприемем.

Хирургическата интервенция към този момент мина и съм благополучен да оповестя, че всичко е наред. Моят доктор и екипът ми сега разискват процесът по възобновяване ми и ще ви дам в допълнение информация по отношение на проектите си напълно скоро. Благодаря ви, че както всекидневно, ме подкрепяте " - приключва известието си Беретини.

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР