Матео Беретини неведнъж е споделял, че неговото тяло е най-голямата

...
Матео Беретини неведнъж е споделял, че неговото тяло е най-голямата
Коментари Харесай

Контузия вади Беретини от участие в Маями; ще бъде заменен от щастлив губещ

Матео Беретини нееднократно е споделял, че неговото тяло е най-голямата му мощ, само че и в същото време най-голяма уязвимост. Това за следващ път се потвърди през вчерашния ден, откакто италианецът се отхвърли от присъединяване на Мастърса в Маями и мястото му ще бъде заето от " благополучен губещ ", който ще има привидно комфортен чоп, срещайки клей експерта Хуан Мануел Серундоло.

Четвъртият подложен не отпътува в най-хубавото си положение за Флорида, защото неотдавна страдаше от проблеми в региона на коремните мускули, които го принудиха да се откаже по средата на мача си в Акапулко и несъмнено повлияха на представянето му в Индиън Уелс, където международният номер шест позволи ненадейно проваляне от Миомир Кецманович.

Сега пък Беретини е получил друга тип травма, а точно такава на играещата ръка и е предпочел да се прибере вкъщи, с цел да не рискува затруднения и по този начин римлянинът ще има няколко седмици за възобновяване, до момента в който не пристигна време за началото на клей сезона и шампионата в Монте Карло.

Matteo Berrettini WITHDRAWS from Miami, will be replaced by a lucky loser that needs to sign in tomorrow morning (vs. JM Cerundolo).

Opens up the 3rd quarter of the draw, where, Rublev and Sinner are now the only top 15.
— José Morgado (@josemorgado)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР