Матео Бератини се класира за полуфиналите на тенис турнира в

...
Матео Бератини се класира за полуфиналите на тенис турнира в
Коментари Харесай

Беретини направи впечатляващ обрат и подчини Вердаско в София

Матео Бератини се класира за полуфиналите на тенис шампионата в София, откакто обърна Фернандо Вердаско в трагичен конфликт – 4-6, 7-5, 6-4.
„ Испанецът, който надигра Александър Лазаров в първи кръг и по-късно отстрани финалиста от предходната година Мариуш Копил, поведе в резултата след по-добра игра от своя млад противник.
Италианецът обаче сподели темперамент във втората част и след оспорвана борба възвърне равенството в сетовете. В третата част още веднъж той се оказа по-здрав душевен и доближи до влиятелната победа над ветерана от Испания.
В първи кръг той в профил поставеният под номер 1 в главната скица на шампионата руснак Карен Хачанов още веднъж в три сета.
В спор за място на финала Беретини ще се изправи против унгареца Мартон Фучович, който се класира за полуфиналите без игра, откакто Роберто Баутиста Агуст не излезе на корта заради заболяване.
Другият полуфинален конфликт в българската столица ще бъде избран от спечелилите в последните два четвъртфинала, които опълчват Мартин Клижан-Данил Медведев и Гаел Монфис-Стефанос Циципас.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР