Мастърс турнирът в Индиън Уелс наближава и звездите както на

...
Мастърс турнирът в Индиън Уелс наближава и звездите както на
Коментари Харесай

Кирьос и Осака тренират заедно в Лос Анджелис


Мастърс шампионатът в Индиън Уелс наближава и звездите както на мъжкия, по този начин и на женския тур се приготвят старателно за конкуренцията в Калифорния. Двама от играчите, привличащи голям интерес от страна както на почитателите, по този начин и на медиите, организираха взаимно занятие през вчерашния ден, въпреки част от него да бе малко необикновена.

Ник Кирьос разгласява фрагменти на страницата си в Instagram, на които се вижда по какъв начин тренира дружно с Наоми Осака в Лос Анджелис. И двамата не са играли от Australian Open насам, където отпаднаха след провали от Даниил Медведев и Аманда Анисимова. В клипа, споделен от австралиеца, се вижда по какъв начин той извършва начални удари, до момента в който четирикратната шампионка от Големия шлем седи в профил на корта и го следи деликатно.

„Бърза подготовка в Лос Анджелис с Наоми Осака. Анализира всяка дребна детайлност от сервиса ми. Желанието да се учи, демонстрирано от първенец като нея, е в действителност епично“ – написа четвъртфиналистът на Уимбълдън за 2015 година

Мъжкият шампионат в Индиън Уелс ще се организира от 10 до 20 март, до момента в който конкуренцията при дамите стартира ден по-рано.

Видеото от тренировката на Ник Кирьос и Наоми Осака можете да видите ТУК:
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР