Масов бой между цигани се е разиграл тази вечер на

...
Масов бой между цигани се е разиграл тази вечер на
Коментари Харесай

Жесток масов бой на убиване между цигански фамилии в Пловдив, полиция едва ги усмири

Масов пердах сред роми се е разиграл довечера на ул. "Батак " в пловдивския квартал Столипиново, осведоми TrafficNews . Над 300 души са на мястото на мелето.

Фамилията Маджарски са нападнали дружно с още 20 свои приятели локален воин - Николай Асенов, по прякор Шаката. Шаката е престъпно проявен, лежал е в пандиза за грабежи, обири и обезчестяване, като е излязъл оттова единствено преди месеци. Общо Асенов има 13 присъди, последната от които за обезчестяване на продажница, което той направил през 2013 година



Нападателите били добре въоръжени - с брадви и ножове, а по-късно е имало и пукотевица с газов револвер. След като по незнайни към този момент аргументи е бил атакуван Шаката, брат му стартира да събира лична бригада, с цел да отвърнат на удара. Полицията обаче към този момент е била извикана, намесва се и приключва багра. Вдигнати са и профилираните полицейски сили, само че служителите на реда от Шесто районно ръководство са овладели обстановката и не се наложило те да се намесват.



Според поданици на квартала в резултат на мелето е имало ранен - мъж е бил с прорезна рана в ръката от нож.



Два часа по-рано още веднъж е имало пердах, този път на ул. "Сокол ". Там ромите са се били с железни тръби и съгласно очевидци са били пияни. Отново е извикана полиция.



На мястото на събитията се събират от ден на ден и повече хора. Има арестувани и отведени в районното.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР