Масов бой е имало тази нощ в скандалното врачанско заведение

...
Масов бой е имало тази нощ в скандалното врачанско заведение
Коментари Харесай

Брутално меле в "кървавия бар" на Ники Турчето, млатили се заради тази красива брюнетка

Масов пердах е имало тази нощ в скандалното врачанско заведение „ Бирхале “ на Николай Петров-Ники Турчето, осведоми BulNews.bg.

Мястото е известно измежду хората от регионалния център като „ кървавия бар “. Там постоянно стават земеделски побоища и е същинско знамение, че към момента не е лишен лиценза на заведението.

Поредният всеобщ пердах е от тази нощ. Две разгулен компании решили да си изяснят в коя от тях има по-големи пичове и запретнали ръкави за културна полемика. Охраната съумяла да изтласка на открито участниците в разправията, където тя траяла с цялостна мощ. В едната група била и красивата Моника, която е щерка на известния врачански лъжец Пламен Ценов-Пачо Носа. По непотвърдена информация, точно поради дребната красавица е почнало мелето сред мъжете.

Красивата брюнетка Моника, поради която станало мелето

Свидетели на всеобщия пердах се обадили на тел.112 и скоро дохвърчали 3 патрулки и кола за спешна помощ. Няколко индивида са били отведени в районното, където и сега не престават разпитите им. Общуването със арестуваните обаче върви мъчно, защото множеството от тях са в алкохолно замайване. Един от участниците е с лека телесна щета, прегледан е и е освободен за домашно лекуване.

Припомняме, че на същото място на 31 август 2013 година гардовете на Ники Турчето убиха по нечовечен метод 16-годишния Николай Димитров. На 7 септември същата година „ Бирхале “ бе последното място, където бе забелязан жив 17-годишния Стефан Георгиев. Часове по-късно момчето бе открито мъртво пред блока си, само че тогава полицията разгласи случая за самоубийство.

Въпреки това „ Бирхале “ продължава да работи и май е време вицепремиерът Валери Симеонов да го посети със своята кохорта от служители на реда и данъчни.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР