Мащабно учение, симулиращо авиокатастрофа в сградата на емблематичния хотел Добруджа“,

...
Мащабно учение, симулиращо авиокатастрофа в сградата на емблематичния хотел Добруджа“,
Коментари Харесай

Мащабно учение в Албена симулира авиокатастрофа в хотел Добруджа

Мащабно обучение, симулиращо авиокатастрофа в постройката на емблематичния хотел " Добруджа “, организираха нощес в курортен комплекс Албена отрасловите Министерство на вътрешните работи, на превоза и известията, на защитата и опазването на здравето, Българският червен кръст и неправителствени организации.

Точно в 21.00 часа бе подаден първият сигнал за настъпилото произшествие, като до няколко минути на терен се явиха чиновниците на Главна дирекция " Пожарна сигурност и отбрана на популацията “.

Поетапно в интервенцията по преодоляване на зародилия пожар, извеждане на гостите и обезпечаване на първа долекарска помощ се включиха екипи на РДПБЗН – Добрич, ОД на Министерство на вътрешните работи Добрич, Групово дело " Гражданска въздухоплавателна администрация “,  Директива за птиците " Ръководство на въздушното придвижване “, Българските военноморски сили, Центровете за незабавна здравна помощ, Български червен кръст. Участие в тренировката взеха също представители на доброволното формирование в Балчик и " Албена “ АД. Разгърнати бяха общо 4 оперативни сектора – за гасене на пожара в хотела и самолета, за водоснабдяване, създаване на полеви център за избавяне, краткотраен пункт за дихателна отбрана. Операцията завърши в 23.00 часа, когато от хотела сполучливо бяха изведени всички посетители, а пожарът бе сподавен.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР